Genomsök din dator efter viktiga dokument

Kaspersky Password Manager sparar tid och genomsöker din enhet efter filer som kan innehålla känslig information. Programmet söker efter JPEG-, PNG-, BMP-bilder och PDF-filer som innehåller text. Filerna som hittades under sökningen analyseras och tilldelas kategorier. Du kan visa sökresultateten och välja vilka dokument som ska läggas till i valvet och ändra dokumentkategorier.

Kaspersky Password Manager stöder följande dokumentkategorier:

Obs! Under sökningen hoppar Kaspersky Password Manager över lösenordsskyddade PDF-filer, PDF-filer som är större än 20 MB och bilder som är större än 100 MB, med en upplösning mindre än 256x256 pixlar eller större än 40 MP.

Om en bild är för stor komprimerar Kaspersky Password Manager originalbilden innan den läggs till i valvet. Om originalstorleken på en bild är större än 100 MB, kan inte Kaspersky Password Manager komprimera den. Den slutliga storleken på en bild i valvet är aldrig över 6 MB. PNG- och BMP-bilder konverteras till JPEG-format.

Innan ett dokument hittas under sökningen av ditt valv uppmanas du av säkerhetsskäl av Kaspersky Password Manager att ta bort originalfilerna från din enhet. Om du behöver dokument från valvet kan du när som helst exportera dem till din enhet.

Genomsök din dator efter viktiga dokument